2671094370 6992123401 Στυλιανού Τυπάλδου 7, Ληξούρι hromotexniki@gmail.com

 

ΧΡΩΜΟΤΕΧΝΙΚΗ
Ελαιοχρωματισμοί - Μονώσεις - Ανακαινίσεις | Κεφαλονιά


Η Χρωμοτεχνική Κεφαλονιάς είναι μια εταιρεία γενικών ανακαινίσεων, η οποία εξειδικεύεται σε μονώσεις ταρατσών, ελαιοχρωματισμούς και θερμοπρόσοψη, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα οικοδομικών υπηρεσιών με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Έχοντας στο πλευρό μας έμπειρο και καταξιωμένο προσωπικό στις μονώσεις και τους ελαιοχρωματισμούς, αναλαμβάνουμε μικρά και μεγάλα έργα σε όλη την Κεφαλονιά και τα Ιόνια.

 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
     
 
     
 

ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΑ ΕΡΓΑ


Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας.

Αναλαμβάνουμε ολικές ανακαινίσεις κατοικιών, ξενοδοχειακών μονάδων ή επαγγελματικών χώρων με συνεργαζόμενα συνεργεία επαγγελματιών διαφόρων ειδικοτήτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
     
 
     
 
 

 

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Ανανεώνουμε το χώρο σας με χρώματα εξαιρετικής ποιότητας της Vivechrom και σύστημα Airless, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζουμε υγρασίες και πραγματοποιούμε τυχόν μερεμέτια.

ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ

ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ

Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες επισκευών και αποκατάστασης φθορών στην ταράτσα σας, σε συνδυασμό με πιστοποιημένα υλικά υψηλής ποιότητας.

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ

Θωρακίστε το εξωτερικό του κτιρίου σας, αναβαθμίζοντάς το ενεργειακά με κορυφαίες λύσεις θερμοπρόσοψης, εφαρμοσμένες από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες μας.

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Μια αξιόπιστη και ανθεκτική λύση για τη δημιουργία επιφανειών με υψηλή αισθητική αξία και δυνατότητα προσαρμογής σε διάφορα περιβάλλοντα και ποικίλους χρωματισμούς.