2671094370 6992123401 Στυλιανού Τυπάλδου 7, Ληξούρι hromotexniki@gmail.com
hero image
 
 
   
     
 

ΧΡΩΜΟΤΕΧΝΙΚΗ
Ελαιοχρωματισμοί - Μονώσεις - Ανακαινίσεις | Κεφαλονιά


Ο επικεφαλης της Χρωμοτεχνικής είναι ένας εργολάβος οικοδομών με πολυετή εμπειρία στον τομέα των ελαιοχρωματισμών και των μονώσεων.

Οι υπηρεσίες μας προσφέρουν πλήρη προστασία και αντοχή στα κτίρια σας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν αισθητική αξία και ενίσχυση της εμφάνισής τους. 
Επενδύουμε σε σύγχρονα υλικά και τεχνολογίες, διασφαλίζοντας τη μακροχρόνια απόδοση και αντοχή των εφαρμογών μας.

 
     
 
 
 
 
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη σας με επαγγελματισμό και ακρίβεια.

 
     
 
 
 
     
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Ανανεώνουμε το χώρο σας με χρώματα εξαιρετικής ποιότητας της Vivechrom και σύστημα Airless, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζουμε υγρασίες και πραγματοποιούμε τυχόν μερεμέτια όπου χρειάζεται.
 
     
 
     
  ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ

Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες επισκευών και αποκατάστασης φθορών στην ταράτσα σας, σε συνδυασμό με πιστοποιημένα υλικά υψηλής ποιότητας (Hyperdesmo), για μέγιστη αντοχή και ισχυρή μόνωση.
 
     
 
     
  ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ

Θωρακίστε το εξωτερικό του κτιρίου σας, αναβαθμίζοντάς το ενεργειακά με κορυφαίες λύσεις θερμοπρόσοψης, εφαρμοσμένες από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες μας.
 
     
 
     
  ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Μια αξιόπιστη και ανθεκτική λύση για τη δημιουργία επιφανειών με υψηλή αισθητική αξία και δυνατότητα προσαρμογής σε διάφορα περιβάλλοντα και ποικίλους χρωματισμούς. 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
  Ολοκληρωμένες λύσεις


Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας.
Αναλαμβάνουμε ολικές ανακαινίσεις κατοικιών, ξενοδοχειακών μονάδων ή επαγγελματικών χώρων με συνεργαζόμενα συνεργεία επαγγελματιών διαφόρων ειδικοτήτων.


 
 
     
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2671094370, 6992123401